Selecteer een pagina

Jerzy Kasemier – Architect

Al van jongs af aan ben ik met de bouw in aanraking gekomen. Tijdens de verbouwing van mijn ouderlijk huis is mijn jongensdroom ontstaan; timmerman worden. Hoewel dit lang een van mijn dromen was ben ik uiteindelijk na mijn studie bouwkunde aan de Hanzehogeschool en architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven architect geworden. Natuurlijk heb ik mijn droom niet helemaal laten varen en pak ik soms met veel plezier ook zelf de hamer op.

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij een bouwkundig bureau. Later ben ik zelfstandig architect geworden naast mijn sportcarrière en baan als online strateeg bij een communicatie atelier. De focus heeft hier voornamelijk gelegen op de verbouwing en herinrichting van woonhuizen en vastgoed objecten.

 

Plus3150

In juli 2008 is architectenbureau Plus3150 gestart. In een zoektocht naar een passende naam is Plus3150 gekozen, wat staat voor Groningen (+3150 is het internationale nummer als je belt) en Groningse nuchterheid.

Visie

“Verbouwingen, nieuw of bestaand vastgoed vragen elk om een eigen benadering waarin ik je graag adviseer. Met mijn kennis, gedrevenheid en creativiteit benader ik samen met jou elke opgave. Jouw wensen en de gegeven kaders vormen de richtlijnen voor een realiseerbaar ontwerp.”